• Showroom in uw regio
  • Scherpe prijzen door eigen import
  • Installatie door heel Nederland en België

Maak nu een afspraak 038 - 760 06 26

Dik Geurts Odin Tunnel Fixed

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 0,00

vraag offerte aan

Korte omschrijving

De Dik Geurts Odin Tunnel Fixed houtkachel is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de scherpste prijs.
Dik Geurts Odin Tunnel Fixed

Meer afbeeldingen

Eigenschappen

Het robuuste karakter van de Dik Geurts Odin Tunnel Fixed zien we bij tal van elementen: zijn donkere antraciete uiterlijk, de naadloze afwerking, het stoere scharnier van de deur, zijn perfecte luchtdichtheid en de eenvoud van de enkele luchtschuif. Met de Odin voegt Dik Geurts dan ook bijzondere modellen toe aan zijn al indrukwekkende assortiment houthaarden.

Eén robuust vormgegeven luchtschuif, met drie standen, voor de volledige bediening van uw haard. Dat is uniek, dat is typisch Dik Geurts. De primaire beluchting voor het opstoken van de haard, de secundaire beluchting voor de verbranding van onverbrande gassen en de ruitbeluchting voor altijd schone ruiten.

De binnenbekleding van de Odin Tunnel Fixed is van vorm gegoten vermiculiet dat de warmte zeer goed reflecteert. Een hele bewuste keuze want deze reflectie zorgt voor een snellere opwarming van het rookkanaal en meer warmte in het vuur. Het resultaat: een mooie schone verbranding, meer rendement en een verbranding die voldoet aan de strengste emissie eisen.

Naast een warmte reflecterende binnenbekleding van vermiculiet, biedt de Odin, zoals elke Dik Geurts haard, de optie tot buitenluchtaansluiting. Hierbij wordt er geen lucht vanuit de woonkamer onttrokken. Efficiënt, schoon en zeer geschikt voor goed geïsoleerde woningen.

Standaard wordt de Dik Geurts Odin Tunnel Fixed geleverd in de kleur donker antraciet. Tegen meerprijs zijn een external airkit, verhoogde asdorpel, vloerplaten en diverse accessoires leverbaar.

Extra informatie

Merk Dik Geurts
Model hangende
Kleur zwart
Vuurzicht doorkijk
Vermogen (kW) 5 - 10
Rendementsklasse 75%
Aansluitbaar op CV nee
Luchttoevoeraansluiting Nee
Brandstof hout
Diameter rookgasafvoer (mm) 150

Files Attached:

  • Technische tekening binnenkort beschikbaar