• Showroom in uw regio
  • Scherpe prijzen door eigen import
  • Installatie door heel Nederland en België

Maak nu een afspraak 038 - 760 06 26

Dru Maestro 75 XTU Eco Wave

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 4.395,00

vraag offerte aan

Korte omschrijving

De Dru Maestro 75 XTU Eco Wave gashaard is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de scherpste prijs.
Dru Maestro 75 XTU Eco Wave

Meer afbeeldingen

Eigenschappen

De Dru Maestro 75XTU Eco Wave is uitermate geschikt als roomdivider voor plaatsing tussen twee ruimtes. Zo kan de inbouw gashaard op zeer diverse manieren worden geplaatst, bijvoorbeeld in L-vormige woonkamers, gedeeltelijk zwevend (vloerruimte blijft dan vrij) of halfhoge montage.

Om bij minder warmtebehoefte toch te kunnen blijven genieten van natuurlijke volle vlammen, heeft Dru Eco Wave ontwikkeld. Deze Dru-innovatie levert een belangrijke bijdrage aan het ‘ultieme vuur’ doordat de hoogte van de vlammen kunnen fluctueren van hoog naar laag. Natuurlijk en levendig, net als bij een echt houtvuur.

Plaats de haard waar je maar wilt

Dat het ultieme vuur voor Dru meer is dan een ingekaderd vlammenspel bewijst de Dru-innovatie PowerVent ®. Het betekent de vrijheid om een haard te plaatsen op de plek die jij het mooiste vindt. Midden in de kamer, in je slaapkamer of in de keuken. Plaats de Maestro 75 XTU Eco Wave waar je maar wilt. Dankzij de Dru-innovatie PowerVent® ben je namelijk niet langer gebonden aan een plek of een bestaand rookkanaal.

Standaard wordt de Dru Maestro 75 XTU Eco Wave geleverd met zwart vlakke achterwand en afstandsbediening. Tegen meerprijs is een Ceraglass achterwand, diverse inbouwframes, Wi-Fi module, PowerVent afvoermateriaal, verlengposten en diverse ventilatie elementen leverbaar.

Extra informatie

Merk Dru
PDF Nee
Model inbouw
Systeem Gesloten
Vermogen (kW) 2 - 10
Vuurzicht doorkijk
Brandstof aardgas, propaan
Achterwand ceraglass-zwart, vlak
Rendementsklasse 80%
Diameter rookgasafvoer (mm) 130/200
Branderdecoratie houtset
Kleur zwart

Files Attached:

  • Technische tekening binnenkort beschikbaar