• Showroom in uw regio
  • Scherpe prijzen door eigen import
  • Installatie door heel Nederland en BelgiĆ«

Maak nu een afspraak 038 - 760 06 26

MONTAGESERVICE

Bij het veranderen van de tijd veranderen trends en woonstijlen mee, en dat is nu precies waar Kachelplaats op in springt met de nieuwste producten en materialen op gebied van haarden/kachels, schouwen en plateaus.

Kachelplaats interieur

Interieur van A tot Z
Zo is de verkoop van een haard of kachel tegenwoordig meer dan alleen het product aan de klant leveren, zo verkoopt Kachelplaats echt een stukje interieur. Dit is dan gebaseerd op advies van onze adviseurs en aangepast met de specifieke wensen van de klant, zodat er echt een stukje maatwerk om de hoek komt kijken. Daarbij moet gedacht worden aan schouwen en plateaus in alle mogelijke kleuren en vormen, waar we dan ook nog eens vele extra’s kunnen leveren zoals een tv nis, spotjes of kasten. Daarnaast blijven de prijzen scherp door directe inkoop en afhandeling, zo is niets te gek bij Kachelplaats!

Installatie
Niet alleen verzorgt Kachelplaats een stukje interieur voor de klant, ook zijn wij gespecialiseerd in het installeren van het geheel. Zo zal de oplevering altijd tot in de kleinste details opgeleverd worden, zodat de klant altijd het beste resultaat ontvangt. Daarbij staat een team  van professionele installateurs het gehele jaar klaar om u te voorzien van de mooiste opstellingen. Mocht u liever zelf monteren, dan kan Kachelplaats u natuurlijk ook technisch ondersteunen in de vorm van gedegen advies wat in de loop van de jaren is opgebouwd.

Van visualisatie tot realisatie
Met onze speciale tekenprogramma’s  kunnen wij op basis van de persoonlijke wensen van de klant een 3D-tekening maken, zodat u direct inzicht krijgt van de opstelling die bij u gerealiseerd zou kunnen worden.